© 2018 by Asteria. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
Sygdommen
Landet

Asteria er navnet på denne sygdom, som har spredt sig og er blevet isoleret i dette land langt ude i Atlanterhavet. Sygdommen blev første gang opdaget i 1981 og man siger at grunden til dens opstand, var stråling i undergrunden, men ingen ved det med sikkerhed. Staten holder sine kort tæt på kroppen, så den offentlige befolkning ved mest om det de ser, oplever og hører fra andre. 
Asterias symptomer er ganske forskellige, men alle smittede starter ud med at udvise næsten overnaturlige talenter. Det er det symptom som kendetegner sygdommen og gør at man ikke tror det er forskellige sygdomme, men den samme. Efter evnens indtræffen er det forskelligt, hvad de smittede oplever. Nogen oplever at de lettere bliver smittet med andre sygdomme, som influenza, forkølelse eller halsbetændelse og lignende. Andre oplever store energitab og har svært ved at komme ud af sengen om morgnen, hvilket folk omkring dem ofte opdager og sender bud efter specialstyrken, for at få dem undersøgt og sat i isolation, hvis de vurderer dem som smittede. Sidste stadie man i offentligheden kender til, er deformation. Her kan den smittede ikke længere skjule sig. Ansigt, eller krop begynder at ændre sig og bliver deform på forskellig vis. Her er det stensikkert at specialstyrken fører en til isolation og, hvad der sker her efter gættes der kun på, men ingen ved endnu med sikkerhed om man dør i sidste ende. Dette er en hemmelighed secialstyrken holder tæt på. 

Plottet foregår i landet Esenien, der i 1983 blev isolereret fra omverdenen, da det var det eneste sted, hvor sygdommen Asteria fandtes. Man så ikke, at den spredte sig til resten af verdenen, og militæret gjorde alt, for at skjule dets eksistens og slette det fra historiebøgerne i resten af verdenen.

Det betød for Esenien at al internet og mobilforbindelse blev isoleret til inde for landegrænserne, så al kontakt med andre lande blev umuligt. Til dags dato er det forbudt at fortælle sine børn eller endda bare snakke om, at der findes en verden udenfor landet.
Esenien
 er derfor selvforsynende, men selvom landet er stort med flere klimazoner er der visse ting, der ikke kan dyrkes nogensteder. Esenien har derfor ikke adgang til kaffe, kakao og sukker, men i fabriksbyerne er der udviklet syntetiske efterligninger, der kan bruges i stedet for disse madvarer. 

Universet

Her kan du læse om siden overordnede plot, hvor det foregår og hvad denne mystiske sygdom går ud på.  Selve spiller foregår i nutiden (2018), men har gennemgået visse ændringer, som er forklaret nedenunder.                                                                                              God fornøjelse!

Som udgangspunkt foregår handlingen i landets hovedstad Askara, en stor og travlt storby med masser af liv, selv om natten. Her har staten hovedkontor, og der er derfor også langt større antal af aktive specialstyrker ude i bybilledet. Udover den store kontrol og sikkerhedsforanstaltninger fungerer byen nogenlunde normalt. 
Rundt om Askara ligger flere småbyer, der har forskellig betydninge for landets levegang. Nogle har mest marker og landbrug, andre er fabriksbyer, der lever af industrien. Der kan læses mere om Askara og resten af de spilbare byer under fanen 'byerne'. 
Uddannelsessystemet er forskelligt alt efter, hvor i Esenien man kommer fra. I Selve Askara er det bygget op nogenlunde som det Amerikanske system med middlescool, highscool og derefter universitetet med det hovedfag man ønsker. Her i Askara ligger også specialstyrkens akademi, hvor man bliver optrænet som specialstyrke vagt eller forsker.  
I Livingsgard er det lidt anderledes. Her går børnene ikke i skole, men bliver trænet i at holde et job fra de er ganske små. Staten er ligeglad med dette, da de bruger deres resurser på at forske og i sidste ende udrydde Asteria. Folkene der bor i Livingsgard, dem der ikke bare kommer for at feste, er ganske fattige og har ofte ikke råd til at sende deres børn til Askara for skole og uddannelse som de har i Douma, Redskin City og selvfølgelig Erlands. I Marlinshire har de deres egen lille byskole, hvor alle børn er samlet i aldersgruppen 6-16 år og derefter bliver de oplært på de forskellige bryggerier og småforretninger der findes der. Eastcrest har samme system som Askara, der er bare mindre skoler og kun et enkelt universitet. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now